Hvidevare-reparation med over 20 års erfaring

Service, reparation og montering af hvidevarer på Fyn

Hos Thors-EL reparerer og servicerer vi alle hvidevare hurtigt og professionelt, både til privat og erhverv.
Vi har teknisk kendskab til næsten alle mærker af hvidevarer og retter som regel fejlen ved første besøg.

Vi har mange års erfaring med hvidevare-reparation og montering af vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, komfur, ovn, mikroovn, kogeplade, emhætte, køleskab, fryser, industrimaskiner.​​​ Vi er en del af Hvidevaredoktoren.

​Hos Thors-EL tilbyder vi professionel hvidevare-reparation i Odense, Svendborg, Faaborg og på resten af Fyn. Vi kører blandt andet service for:

 • ​Privatpersoner
 • Virksomheder
 • Forsikringsselskaber
 • Boligselskaber
 • Institutioner
 • Kommuner​

Vi er din seriøse partner inden for service og reparation af hårde hvidevarer. Vi har samlet erfaring inden for hvidevare-reparation i over 20 år. ​​

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Vi foretager alle former for hvidevare-reparation

Størstedelen af alle hårde hvidevarer bliver i dag styret af avanceret elektronik, som kommer med diverse fejlkoder. Vores servicemontører kan aflæse fejlkoderne, det sikrer, at elektrikeren altid får de rigtige reservedele med ud til kunden, når der skal repareres en hvidevare.

Vi har blandt andet stor erfaring med:

 • Reparation af vaskemaskine
 • Reparation af opvaskemaskine
 • Reparation af køleskab
 • Reparation af fryser
 • Reparation af ovn og mikroovn
 • Reparation af emhætte

​Samtlige af vores serviceteknikere har mange års erfaring med vores udvalgte mærker, og det vil derfor komme vores kunder til gode.

​Professionel hvidevareservice

Hos NITO-TEK vil vi levere en professionel service, hvorfor vi blandt andet løbende sender vores teknikere på efteruddannelse, så vi kan levere den fornøden ekspertise for at tilfredsstille vores kunder. ​Med et omfattende lager i vores servicevogne forventer vi at løse din hvidevare-reparation ved første besøg. Servicebilen har de mest brugte reservedele med, så der undgås unødvendig kørsel og tidsspild.

​Salg af hårde hvidevare​r

Vi sælger også hårde hvidevarer til en fornuftig pris. ​​Ved hvidevarekøb får du, i modsætning til diverse kæder og internetsider, leveret og monteret din nye maskine lovligt, og vi tager vores affald med, når vi kører.

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Book et Energitjek

RING OS: +45 65 31 14 24

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.