Vi er en del af Nito-tek

VVS-Løsninger i top kvalitet

Vi er VVS-specialister og laver alt indenfor VVS – både nyinstallationer og reparationer. Vi kan udskifte din varmeveksler, dit toilet, dine vandhaner og dine radiatorer – eller vi kan reparere det, hvis det er den fornuftigste løsning.

Hos os er håndværket altid i orden, og det samme er rådgivningen. Vores fokus er, at det er den rigtige løsning for dig udfra økonomi, levetid og dine besparelser på den lange bane.

Hos Thors-El er vi også eksperter i badeværelser og køkkener. Igen med rådgivning som omdrejningspunkt. Vi lægger lige stor stolthed i arbejdet, uanset, om du skal have helt nyt eller renoveret det eksisterende.

Akutte VVS-udfordringer som dryppende vandhaner, toiletter, der løber, eller en stoppet faldstamme bliver hurtigt løst af vores servicevogn.

Energirådgivning

Hos Thors-El går vi op i energirigtige løsninger. Vi synes, det giver mening at udnytte energien bedst muligt, og vi ved, at du kan spare mange penge på de rigtige løsninger. Derfor er vi uddannet energivejledere og holder os konstant opdateret om den nyeste viden.

Energirigtige løsninger tæller blandt andet varmtvandsbeholdere, varmepumper, termostatventiler, solenergi, fjernvarme og noget så simpelt som isolering af varmevandsrør.

Vi vil gerne rådgive dig om alle de muligheder, der findes. Og der findes mange fordelagtige løsninger. Samtidig findes der mange tilskudsordninger, som vi kender og gerne hjælper dig med. Vi ordner papirarbejdet, og vi regner dine besparelser ud, så du kan træffe et kvalificeret valg.

I gennemsnit sparer vi vores kunder for 4.000 kr. om året i energiudgifter, ligesom de gennemsnitligt kan få 1.500 kr. i tilskud til arbejdet. Vi kommer gerne ud og undersøger dine muligheder og regner dine besparelser ud.

work-wetroom-featured

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Alt indenfor badeværelser

Skal I have nyt badeværelse? Skal I have renoveret det eksisterende? Eller skal I have bygget til eller om? Så kan Skovhavens VVS løse opgaven i totalentreprise. Desuden laver i også bryggers og generel boligindretning

Vi kan styre det hele fra start til slut, eller vi kan støtte dig hele vejen igennem projektet. Det er op til dig. Vi laver projektbeskrivelsen sammen med bygherre, vi indhenter tilbud fra vores håndplukkede samarbejdspartnere, og vi står for tidsplan og koordinering. Og vi påtager os naturligvis også ansvaret. Designet er op til dig, uanset om det drejer sig om marmor, mat eller blank krom, gammeldags eller moderne stile og alle mulige farver. Du har et utal af valgmuligheder.

Hvis du vælger at lade Skovhavens VVS tage totalentreprisen, får du med garanti meget for dine penge. Vi har nemlig både viljen og kompetencerne til at tænke i kreative og innovative løsninger.

Det praktiske bryggers

Et bryggers er et meget alsidigt rum. Det kan bruges til opbevaring, vaskerum, entré eller hvad man nu kan forestille sig. Dette kræver at indretningen og de enkelte elementer, såsom håndvask eller vaskemaskine er i orden. Vi står gerne for installation og servicering af alt fra vaskemaskiner og tørretumblere, til armaturer/vandhaner og varmeinstallationer.

Skovhavens VVS står altid til rådighed med hjælp, rådgivning og god service. Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Husets samlingspunkt – køkkenet

Køkkenet er et sted hvor man både spiser, mødes eller endda bare slapper af. Køkkenet er i bund og grund hjertet i dit hjem og det kræver selvfølgelig at det fungerer ordentligt og er indrettet til formålet. Vi tilbyder traditionelt VVS-arbejde, hvilket kan være alt fra dryppende vandhaner til rørskader. Vi står også klar til at lave totale køkkenløsninger, dvs. at vi overtager opgaven som bygherre og står for koordination og samarbejde med de andre fagfolk, så som tømrer og elektrikere.

Din eneste opgave er derfor, at tænke over hvad du har brug for og, i samarbejde med vores dygtige fagfolk, at designe dit nye køkken.

VVS-service af højeste kvalitet

Dryppende vandhaner, rørskader og løbende toiletter er både dyre i drift og irriterende. Derfor skal de repareres hurtigst muligt. Hos Skovhavens VVS har vi 24 timers vagtservice. Det betyder, at du kan ringe døgnet rundt, hvis uheldet er ude – og så står vi klar til at hjælpe dig.

Er det ikke akut, og du har brug for hjælp med et større projekt, så tag os med fra start til slut. Det er vores mål at inspirere dig med innovative løsninger og give dig de bedst mulige VVS-løsninger.

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Book et Energitjek

RING OS: +45 65 31 14 24

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.