24/7 Service

Kontakt os: +4565351507

24/7 Service

Kontakt Os: +4565351507

24/7 Service

Kontakt os: +45 24 24 24 24

Elektriker på Fyn igennem mere end 35 år 

I 1985 stiftede Søren Thor elektrikerfirmaet Thors El. Thors El er et moderne el-firma. Vi er blandt de største og ældste elinstallations virksomheder i Ullerslev og omegn. Vores mission er at levere end korrekt håndværksmæssigt arbejde til formål om at give slutbrugeren en tryg og professionel oplevelse. Serviceoplevelsen leveres ofte mere end kundens forventning, hvilket er en af vores effektive kerneværdier.

Vi er specialister inden for Elinstallationer, Fiber, Netværks installationer. Vores vision er at være den mest førende blandt elinstallations virksomheder på Fyn. Størstedelen af vores kunder er slutbrugere inden for boligforeninger, uddannelseslokaler, offentlige og erhverv. Dog er vi ikke større end at servicere privatkunder. Vi bidrager ud fra vores ekspertise, mission og kerneværdier, hvilket er ærlighed, tillid, ansvarlighed og garanti som resultere i at vores kunder oplever sikkerhed og tryghed når de samarbejder med Thors El.

Hvorfor vælge os?

Rådgivende Elektriker

Service efter dine behov 

Skulle du opleve strømsvigt, så følg understående råd:
  • Undersøg om dine installationer er fungerende som fryser m.m.
  • Undersøg om elektronik stadig er fungerende, (vaskemaskine, tv, osv.)
  • Undersøg om dine brandfarlige hvidevarer er tændt strygejern, glattejern & kogeplader)

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.